ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΑ. ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

afisaki

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής,  Πειραιώς και Νήσων συμμετέχοντας στις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2015  διοργανώνει εκδηλώσεις στην Αρχαία Τροιζήνα  σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και το Σωματείο Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Πόρου και των Αρχαιολογικών Χώρων Τροιζήνας Πόρου, Μεθάνων και της Ευρύτερης Περιοχής Τροιζηνίας «Χρήστος Φουρνιάδης».

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 οι  μαθητές και οι  μαθήτριες  του τοπικού Δημοτικού  Σχολείου θα επισκεφθούν το Ιερό του Ιππολύτου για να γνωρίσουν  το τοπίο ως ένα καμβά πάνω στον οποίο έχει υφανθεί ο μύθος και η Ιστορία.

Η  περιήγηση θα επαναληφθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015  για εκπαιδευτικούς και ενήλικο κοινό. Σημείο συνάντησης για την περιήγηση του Σαββάτου η Πλατεία της Τροιζήνας, στις 10.30 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ΕΦ.Α.ΔΥ.ΑΤ, στο τηλέφωνο 2104590707  και τις ημέρες των εκδηλώσεων στο  Αρχαιολογικό Μουσείο Πόρου, στο τηλέφωνο 2298023276.

ΕΥΗ ΠΙΝΗ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s